Je hebt het recht je bestelling (of een deel ervan) binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgaaf van reden.

Tijdens deze periode is het ook toegestaan het product te behandelen zoals je het ook in een winkel zou doen. Daarnaast mag je de verpakking van een product openen, tenzij deze verzegeld is. In het geval dat je meer gedaan hebt dan absoluut noodzakelijk om een product te beoordelen, kan het waardeverlies in rekening worden gebracht.

Het herroepingsrecht eindigt 14 dagen na de dag dat jij (of een aangewezen derde partij, buiten de koerier) het product in bezit hebt genomen.

Als je in één bestelling meerdere producten hebt besteld met verschillende levertijden, vervalt het herroepingsrecht 14 dagen nadat je het laatste product van de bestelling ontvangen hebt.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, verzoeken we je vriendelijk binnen 14 dagen contact op te nemen via het contactformulier op onze website of via het versturen van een e-mail naar

info@cbdsup.nl. We zullen je vervolgens instructies sturen voor de retourzending en een retourlabel. Als je ons contacteert voordat je een product terugstuurt, betalen wij de verzendkosten.

Als alternatief kan je het product ook retourneren met behulp van het ingevulde modelformulier. Houd er rekening mee dat de verzendkosten *niet* zullen worden vergoed indien het product wordt geretourneerd zonder voorafgaande kennisgeving.

Restitutie

Als je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, zullen alle betalingen (inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen worden terugbetaald. Als je een product zonder voorafgaande kennisgeving hebt geretourneerd, kunnen we je om een tracking code vragen als bewijs, voordat tot terugbetaling wordt overgegaan.

Afhankelijk van je originele betaalmethode, zal de restitutie als volgt worden verwerkt:

Cash in envelop – Cash in envelop op risico van de klant
Bankoverschrijving – Bankoverschrijving
Credit card – Credit card (of bankoverschrijving indien meer dan 30 dagen zijn verstreken sinds initiële betaling)
Sofortüberweisung – Bankoverschrijving
MrCash/Bancontact – Bankoverschrijving

De volgende producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht:

– Producten waarvan de verzegelde verpakking geopend is.